Forside

banner1   banner2

Foaje3Menighetssenteret i Kongsberg ligger sentralt til i Hyttegata 4 i Kongsberg. Det er mulig å leie hele eller deler av Menighetssenteret til møter, arrangementer og feiringer.

Det er wifi/trådløst internett på Menighetssenteret.

Det er også mulig å overnatte på Menighetsenteret. På loftet innenfor loftstuen finnes det 40 madrasser som kan benyttes. Det anbefales å legge overnattinger til Loftstuen eller Aktivitetsrommet i kjelleren. Det er tilgang til to garderober med toalett og dusj i kjelleren, men standarden på dusjrommene er pr. i dag ikke spesielt høy. I tillegg finnes det handicaptoalett med stellebord i foajeen i 1. etasje.

For spørsmål om utleie, kontakt Kongsberg kirkekontor på e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller 32866030. Klikk for oversikt over våre åpningstider. Du kan også kontakte Kirken i Kongsberg via Facebook-siden vår – følg oss gjerne.
Vaktmester på Menighetssenteret er Øyvind Hagen, 982 07 035

Konto for fast givertjeneste er 2250.17.70446